Стопкадър NOVA NEWSПолитолог критикува Кирил Петков и Асен Василев.Кирил Петков и

...
Стопкадър NOVA NEWSПолитолог критикува Кирил Петков и Асен Василев.Кирил Петков и
Коментари Харесай

Доц. Антоний Гълъбов: Петков и Василев не биха могли да бъдат кандидати за премиер

Стопкадър NOVA NEWS

Политолог подлага на критика Кирил Петков и Асен Василев.

" Кирил Петков и Асен Василев не биха могли да бъдат претенденти за министър председател ". Това сподели в предаването „ Твоят ден ” на NOVA NEWS политологът доц. Антоний Гълъбов.  " Дори в по-голяма степен Асен Василев. Тези две фигури не могат да съберат нужната поддръжка ", уточни той.

Според него не се виждат старания да се възвърне най-малко частично парламентрания разговор. „ Аз не виждам систематични старания да бъде получена поддръжка за възможния мандат за сформиране на държавно управление. За това би било належащо Политическа партия да предложи освен конструкция и състав на кабинет, а и доста къса и ясна управническа стратегия до края на тази година, в случай че не до пролетта на идната година ”.  

Гълъбов назова „ политическа корупция и  търговия с въздействие ” метода, по който се търси поддръжка от Политическа партия: „ Когато един министър-председател в оставка твърди, че има потребност просто от 121 народни представители, а не води договаряния, това  е търговия с въздействие ”, безапелационен е политологът.

„ Всички се подготвят за избори и са в предизборна акция. Но това е вреда за бюджета ”, разяснява още доцент Антоний Гълъбов и предвижда, че ще стигнем до нова актуализация в края на годината.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР